• Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
  • Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
Webinaarit tekoälytyökaluista ke 6.3.2024 klo 16:30 ja ke 20.3.2024 klo 16:30

Webinaarit tekoälytyökaluista ke 6.3.2024 klo 16:30 ja ke 20.3.2024 klo 16:30


Kuvaus


Oletko jo kokeillut tekoälytyökaluja, mutta et vielä ole keksinyt, miten voisit hyödyntää tekoälyä päivittäisessä työssäsi?


Tässä kaksiosaisessa, aloittelijaystävällisessä, webinaarisarjassa tutustumme tekoälypohjaisiin työkaluihin, ja niiden käyttöön erityisesti keskittyen luovaan suunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Kurssi sopiikin hyvin sinulle, joka työskentelet toimistossa tai asiakkaan puolella mainonnan, markkinoinnin tai visuaalisen suunnittelun parissa.


Kurssi sisältää AI-työkalujen esittelyn lisäksi myös käytännöllisen puolen, jossa opit konkreettisten esimerkkien avulla hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti osana työtäsi. Kouluttajina toimivat mainonnan suunnittelija ja Art Director Kuisma Väänänen sekä Creative Marketing Specialist Kenneth Nylund.


Webinaari 1 (ke 6.3.2024 klo 16:30):

Sarjan ensimmäisessä osassa esittelemme ChatGPT:n ja Midjourneyn lisäksi muutamia vähemmän tunnettuja AI-pohjaisia työkaluja (mm. Kuvatuontanto, mindmap, markkinointianalyysi, video ja sisällöt). Esittelyn lisäksi annamme käytännöllisiä vinkkejä uusien ominaisuuksien ja toimintojen tuomista mahdollisuuksista osana luovaa suunnittelutyötä. Kesto 1 tunti.


Webinaari 2 (ke 20.3.2024 klo 16:30): Toisessa osassa syvennymme tarkemmin siihen, miten voit hyödyntää Midjourney- ja ChatGPT-työkalujen ominaisuuksia työssäsi. Avaamme kummankin ohjelman kautta, miten toimiva prompti rakennetaan. Lisäksi tulet oppimaan kuuden käytännöllisen esimerkin kautta miten saat työkaluista parhaat tehot irti osana luovaa suunnittelutyötä. Kesto 1 tunti.


Webinaarisarjan hinta on 30 € Digmaritin ja Erton muiden yhdistysten jäsenille (Valitse Hinnat-kohdasta Erton jäsenyhdistys), Grafian tai Apple käyttäjät ry:n jäsen (Valitse Hinnat-kohdasta Grafian tai Apple käyttäjät ry:n jäsen), 15 € työttömille ja opiskelijoille ja 60 € ei-jäsenille. Paikkoja rajoitetusti.


Ilmoittaudu viimeistään su 3.3. mennessä.


Lisätietoja antaa

Sanna Koivusaari

sanna.koivusaari@digmarit.fi

p. 040 837 7878


Peruutusehdot:

Huomioithan, että koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta voidaan palauttaa vain sairaustapauksissa todistusta vastaan. Mikäli ilmoittautujia ei ole riittävästi, koulutus voidaan peruuttaa. Mahdollisista peruutuksista ilmoitamme erikseen ja palautamme osallistumismaksun.Lisätietoja tuotteesta

Hinnat
Jäsenhinta