• Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
  • Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.

Urasparraus ammattikouluttajan kanssa, Johanna Juntusen mentorointi

OVH124,00 €
−100 %
0,00 €
Yhdistys on yleishyödyllinen ja siksi ALV-vapaa hintaan lisätään toimituskulut

Kuvaus

Varaa tästä Digmarit ry:n kustantama, sinulle siis maksuton ohjauskerta. Voit varata yhden kerran vuodessa per mentori. Mentorista riippuen kesto 30-60 min. Mentori ottaa yhteyttä ja sopii kanssasi ajan. Mikäli haluat jatkaa mentorin kanssa useamman tapaamisen, olemme Digmaritissa neuvotelleet jäsenille sopimushinnat. Mahdollisesta jatkosta voit sopia suoraan mentorisi kanssa.


Kiinnostaako sinua yrittäjyys, opiskelu tai alan vaihto? Etsitkö työpaikkaa? Mentoroinnista voi olla apua esimerkiksi silloin, kun kaipaat uutta suuntaa urallesi tai tunnet olevasi työurallasi taitekohdassa. Voit myös hakea tukea ja vahvistusta laskuttavana tekijänä tai yrittäjänä työskentelyyn. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro, mihin asiaan haluaisit apua!

Jäsenelle mentorointi on maksuton.


Lähetä ajanvarauspyyntö laittamalla se ostoskoriisi verkkokaupassamme. Varmistamme jäsenyytesi ja otamme sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi.


Olen toiminut markkinointialalla yli 20 vuotta ja siitä kouluttajana kymmenkunta vuotta. Olen työssäni ollut tukena aikuisten uranvaihdoksissa, yrittäjyyshaaveissa, työnhaussa ja monissa tilanteissa, joissa ihminen on pohtimassa tilannettaan.


Palvelun toteuttaa:

Johanna Juntunen

Digmarit Ry puheenjohtaja, aikuiskouluttaja

www.johannamarika.com

p. 044 567 3006