• Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
  • Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
Hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkolan mentorointi

Hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkolan mentorointi

OVH124,00 €
−100 %
0,00 €

Kuvaus

Varaa tästä Digmarit ry:n kustantama, sinulle siis maksuton ohjauskerta. Voit varata yhden kerran vuodessa per mentori. Mentorista riippuen kesto 30-60 min. Mentori ottaa yhteyttä ja sopii kanssasi ajan. Mikäli haluat jatkaa mentorin kanssa useamman tapaamisen, olemme Digmaritissa neuvotelleet jäsenille sopimushinnat. Mahdollisesta jatkosta voit sopia suoraan mentorisi kanssa.


"Tuntuuko, että olet umpikujassa oman liikeideasi, päivittäisen tekemisesi tai esimerkiksi tavoitteidesi kanssa? Jumittaako urasi paikallaan etkä tiedä mihin suunnata seuraavaksi tai kenties haluat sparrailla suunnittelupöydällä pitkään hierottujen ideoidesi tulevaisuutta? Hyvin usein kaikkea ei tarvitse aloittaa lähtöruudusta eikä räjäyttää täysin uusiksi. Asiat nytkähtävät liikkeelle kun saa hieman uudenlaista näkökulmaa tilanteeseen, kuulee kysymyksiä, joita ei ole osannut tähän mennessä kysyä tai saa lisää varmuutta tekemiseen jo hyväksi havaituille suunnitelmille. Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä ja katsotaan miten voin olla avuksi. Voimme tavata etänä tai kasvotusten."

-Joni Jaakkola, Optimal Performance Oy


Joni Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, kuntokeskusyrittäjä ja luennoitsija. Joni on kirjoittanut useampia kirjoja (tsekkaa mm. Väkevä työelämä) sekä tekee podcastia nimeltä Väkevä elämä – viisaampi mieli, viisaampi keho.


Neuvontapalvelun jäsenillemme tuottaa:

Joni Jaakkola, Optimal Performance Oy