• Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
  • Digmarit ry - parempaa työpäivää luoville ja IT-aloille.
AV-alan mentori Fanny Heinonen

AV-alan mentori Fanny Heinonen

OVH124,00 €
−100 %
0,00 €
Yhdistys on yleishyödyllinen ja siksi ALV-vapaa hintaan lisätään toimituskulut

Kuvaus

Varaa tästä Digmarit ry:n kustantama, sinulle siis maksuton ohjauskerta. Voit varata yhden kerran vuodessa per mentori. Mentorista riippuen kesto 30-60 min. Mentori ottaa yhteyttä ja sopii kanssasi ajan. Mikäli haluat jatkaa mentorin kanssa useamman tapaamisen, olemme Digmaritissa neuvotelleet jäsenille sopimushinnat. Mahdollisesta jatkosta voit sopia suoraan mentorisi kanssa.


AV-ALAN MENTORI FANNY HEINONEN


Miten päästä fiksusti tavoitteisiin? Miten kehittää johtamistaitoja? Kuinka toimia konfliktitilanteissa, ajatuspulmissa tai miten säilyttää työkyky ja jaksaminen kaiken keskellä?

Liian moni mahdollisuus jää käyttämättä ja näkökulma tarkastelematta, koska oikeaan aikaan ei löytynyt oikeanlaista tukea. Näin ei tarvitsisi olla, ja siksi mentoroin. Polkuja media-alalle on lähes yhtä monta kuin tekijöitäkin, mikä voi toiselle näyttäytyä inspiroivana ja toiselle hämmentävänä. Kokeneemmillakin on hetkiä, jolloin sparrailu tulee tarpeen.

Olen av-alan asiantuntija (Business Tampere Oy), tuottaja (AMK), yrittäjä, kouluttaja ja puolivahingossa ura-coachingiin hurahtanut tyyppi. Kymmenen vuoden ammatilliseen uraan mahtuu elokuva- ja tv-töiden lisäksi muoti- ja markkinointialan töitä sekä av-alan koulutusten suunnittelua ja toteutusta mm. yhdessä korkeakoulun (TAMK), toisen asteen oppilaitoksen (Tredu) ja yksityisten koulujen kanssa. Ura-coachina olen vahvistanut pätevyyttäni NLP:n parissa (Neurolingvistinen ohjelmointi, soveltavan psykologian suuntaus, nyt käynnissä master-taso) sekä säännöllisessä omassa työnohjauksessa. Ohjattavien palaute iästä, taustasta ja tavoitteista riippumatta on ollut erityisen positiivista ja heidän kehityksensä seuraaminen verrattoman palkitsevaa. Ohjauksessani kuulemma ajatukset lähtevät liikkumaan, aivot joutuvat töihin ja arvot tiukkaan tarkasteluun. Varaudu siis hommiin! ;) Toivottavasti voisin olla juuri sinulle tai yrityksellesi avuksi. Tarjoan mentorointia yksityishenkilönä, mutta tämän hetkinen työnantajani on Business Tampere Oy, Film Tampere.


Fanny Heinonen

Av-alan tuottaja, asiantuntija, kouluttaja Women in Film & TV ry:n mentori ja ura-coach